Candida tropicalis CM3.3
General Information
Types of microorganismsYeast
Strain numberTMR004003
Strain nameCandida tropicalis CM3.3
Genotype
Other Culture Collection No.-
Shipping asMicro tube or agar plate
Biosafety Level1
RestrictionConclusion of MTA is required
Condition of utilizationApproval of utilization
Plant Quarantine No.None
Animal Quarantine No.None
Source of IsolationCayratia trifolia
Locality of Source
Country of OriginVietnam
Accepted Date
Isolated Year
Deposited Year
HistoryYU<-Can Tho University
Growth Condition
Rehydration Fluid (composition)YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
Medium (composition)YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
Culture conditionGrowth temperature - 30℃, Shaking speed - 160 rpm
Oxygen RelationshipFacultative anaerobic
Additional Information
Applications
Mating Type
References
doi.org/10.31276/VJSTE.61(1).68-73
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Candida tropicalis CM3.3
一般事項
微生物の種類酵母
機関番号TMR004003
菌株名Candida tropicalis CM3.3
遺伝子型
他機関番号-
分譲標品形態凍結チューブまたはシャーレ
バイオセーフティレベル(BSL)1
分譲制限生物遺伝資源の分譲と使用に関する同意書が必要
寄託者による利用条件利用の承諾
植物防疫所輸入許可番号と輸入検疫有害菌輸出国なし
動物防疫所輸入許可番号なし
分離源Cayratia trifolia
分離地
原産国または原産地域ベトナム
菌株を受け入れた年
菌株が分離された年
菌株が寄託された年
来歴カントー大学から
生育条件
復元液の組成YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
培養用培地の組成YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
生育条件生育温度: 30℃、振盪速度: 160 rpm
酸素要求性Facultative anaerobic
追加情報
特徴
登録菌株の利用法や生産する物質名
交配型
参考文献doi番号(タイトル)
doi.org/10.31276/VJSTE.61(1).68-73
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