Candida tropicalis CTU-YK 25
General Information
Types of microorganismsYeast
Strain numberTMR004171
Strain nameCandida tropicalis CTU-YK 25
Genotype
Other Culture Collection No.-
Shipping asMicro tube or agar plate
Biosafety Level1
RestrictionConclusion of MTA is required
Condition of utilizationApproval of utilization
Plant Quarantine No.None
Animal Quarantine No.None
Source of IsolationSweet popato main stem
Locality of Source
Country of OriginVietnam
Accepted Date
Isolated Year
Deposited Year
History
Growth Condition
Rehydration Fluid (composition)YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
Medium (composition)YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
Culture conditionGrowth temperature - 30℃, Shaking speed - 160 rpm
Oxygen RelationshipFacultative anaerobic
Additional Information
Applications
Mating Type
References
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Candida tropicalis CTU-YK 25
一般事項
微生物の種類酵母
機関番号TMR004171
菌株名Candida tropicalis CTU-YK 25
遺伝子型
他機関番号-
分譲標品形態凍結チューブまたはシャーレ
バイオセーフティレベル(BSL)1
分譲制限生物遺伝資源の分譲と使用に関する同意書が必要
寄託者による利用条件利用の承諾
植物防疫所輸入許可番号と輸入検疫有害菌輸出国なし
動物防疫所輸入許可番号なし
分離源サツマイモ茎
分離地
原産国または原産地域ベトナム
菌株を受け入れた年
菌株が分離された年
菌株が寄託された年
来歴
生育条件
復元液の組成YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
培養用培地の組成YPD mediumn (2%(w/v)peptone, 1%(w/v)yeast extract, 2% (w/v)glucose)
生育条件生育温度: 30℃、振盪速度: 160 rpm
酸素要求性Facultative anaerobic
追加情報
特徴
登録菌株の利用法や生産する物質名
交配型
参考文献doi番号(タイトル)
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