Acetobacter pasteurianus MSU10

General Information

Types of microorganismsBacteria
Strain numberTMR019003
Strain nameAcetobacter pasteurianus MSU10
Genotype
Other Culture Collection No.TBRC 4636 / NBRC 105870 / BCC39673
Shipping as
Biosafety Level1
RestrictionNon-profit organizations only
Condition of utilization
Plant Quarantine No.
Animal Quarantine No.
Source of IsolationPassion fruit
Locality of Source
Country of OriginThailand
Accepted Date
Isolated Year
Deposited Year
HistoryYU<-Watchara Kanchanarach (Faculty of Science Mahasarakham University)

Growth Condition

Rehydration Fluid (composition)
Medium (composition)
Culture conditionMax 39℃
Oxygen Relationship

Seqences Information

Accession No.
Biosample ID
Bioprogect ID

Additional Information

ApplicationsEthanol → Acetic acid; Acetic acid tolerance
Mating Type
References doi.org/10.1007/s00253-009-2203-5

PDF

▲Return to Culture Collection DB Top

   

Acetobacter pasteurianus MSU10

一般事項

微生物の種類細菌
機関番号TMR019003
菌株名Acetobacter pasteurianus MSU10
遺伝子型
他機関番号TBRC 4636 / NBRC 105870 / BCC39673
分譲標品形態
バイオセーフティレベル(BSL)1
分譲制限非営利団体には分譲可能
寄託者による利用条件
植物防疫所輸入許可番号と輸入検疫有害菌輸出国
動物防疫所輸入許可番号
分離源パッションフルーツ
分離地
原産国または原産地域タイ
菌株を受け入れた年
菌株が分離された年
菌株が寄託された年
来歴マハーサーラカーム大学から

生育条件

復元液の組成
培養用培地の組成
生育条件Max 39℃
酸素要求性

配列等情報

国際塩基配列データーベース(INSD)の登録番号
実験データ取得に使われたサンプルID(データベース登録)
研究プロジェクトとプロジェクト由来データのID

追加情報

特徴酢酸耐性
登録菌株の利用法や生産する物質名エタノール→酢酸
交配型
参考文献doi番号(タイトル) doi.org/10.1007/s00253-009-2203-5

PDF

▲カルチャーコレクションDBトップへ戻る